Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Олімпійську лижницю знайшли мертвою в Іспанії

6 вересня 2019 р., 09:06

В останній раз спортсменку бачили живою за два тижні до цього. Її тіло знайшли в горах неподалік Мадрида.

Тіло іспанської олімпійської лижниці Бланки Фернандес Очоа було знайдено в горах за межами Мадрида майже через два тижні після того, як її в останній раз бачили живою. Про це з посиланням на Guardia Civil повідомляє CNN у четвер, 5 вересня.Черговий офіцер з цивільної поліції в середу виявив тіло Фернандес Очоа в Ла-Пеньйоте, на горі біля Серседильї, що на північному заході від іспанської столиці.У 1992 році Фернандес Очоа стала першою іспанкою, яка здобула медаль на зимових Олімпійських іграх, завоювавши бронзу в слаломі у французькому Альбервілі.56-річна Фернандес Очоа, яка брала участь у чотирьох зимових Олімпійських іграх з 1980-го до 1992 року, була в останній раз помічена 23 серпня в районі Аравака на околиці міста, повідомляється у твіті Національної поліції Іспанії.

Її автомобіль, Mercedes A-Class, був знайдений в неділю. Її тіло було знайдене через три дні після масштабної пошукової операції.Національна поліція написала у твітері свої співчуття друзям і родині Фернандес Очоа, а також подякувала "всім добровольцям, які брали участь у пошуку в останні декілька днів".Поліція регулярно публікувала поновлення про пошук у твітері, показуючи, що групи фахівців використовували безпілотники і вертольоти, щоб в кінцевому підсумку відшукати лижницю.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp