Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ураган Доріан досяг узбережжя Південної й Північної Кароліни

5 вересня 2019 р., 19:24

Потужний ураган Доріан, що спричинив руйнівні наслідки у районі Багамських островів, у четвер наблизився до штатів Південна й Північна Кароліна США

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінфоорму з посиланням на дані Національного центру ураганів США.

"Небезпечні для життя штормові пориви вітру, потужні опади та смерчі очікуються вздовж узбережжя Південної й Північної Кароліни, а також частково на південному сході штату Вірджинія та на півдні затоки Часопік", - зазначають синоптики.

Національний центр ураганів попереджає про загрозу серйозних повеней у східній частині штатів Південна й Північна Кароліна, особливо в районах, що прилягають до атлантичного узбережжя.

Як повідомляв Укрінформ, ураган Доріан, який у Атлантичному океані досяг найвищої, п'ятої категорії потужності, в понеділок обрушився на Багамські острови. Після цього він наблизився до південної частини США і, на відміну від прогнозів, не заглибився в континентальну частину Сполучених Штатів. Натомість, ураган попрямував вздовж узбережжя на північ США.

За останніми повідомленнями, жертвами урагану Доріан стала щонайменше 21 людина, переважно на Багамах. Потужні пориви вітру зносили дахи житлових будинків, валили дерева. У американських штатах Флорида, Південна й Північна Кароліна, Джорджія, Вірджинія оголошено надзвичайний стан у зв'язку з негодою. У кількох штатах проведено евакуацію значної частини населення.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp