Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перший тур приносить для МФА 7 балів, а СДЮСШОР вдома бере 1-е

9 вересня 2019 р., 11:20

В суботу, 7 вересня, команди МФА провели матчі першого туру з івано- франківським «Прикарпаттям»

У рідних стінах грали МФА U-17 та U-14. Перший матч вийшов доволі гострим, окрім того, першими рахунок у зустрічі відкрили саме гості. На 27-й хвилині господарі провалилися на лівому фланзі, пройшла поперечна коротка передача на Андрія Адрійчука, а той в дотик точно пробиває повз кіпера господарів – 0:1. Та господарі зуміли вирівняти гру вже в другій половині протистояння – на 55-й хвилині вдалася швидка атака – м’яч практично біля кутового прапорця наздогнав нападник господарів Кевін Дуруеке, відбулася швидка перепасовка, з подальшим фланговим проходом – мяч гравець нашої команди покотив в район одинадцятиметрової позначки де його вдало замкнув Ілля Кірюхін. Через 15 хвилин у господарів вийшла відмінна атака через центральну частину поля Кірюхін зіграв в стінку з Андрієм Дмитренко, а то фінтом звільнився від захисника і чудово пробив у дальню девятку – без шансів для воротаря – 2:1. Мукачівці ще мали ряд нагод, особливо після розіграшу стандартів – штрафних, кутових, та з завершальним ударом трохи не щастило. Та й свої ворота хлопці не дали супернику створити моменти. Тож перемога – 2:1 МФА U-17 – «Прикарпаття» U-17 – 2:1 (0:1).

Голи: Андрійчук 27 – Кірюхін 55, Дмитренко 68. А от у матчі між командами U-15 справжнім героєм зустрічі став хавбек МФА Ерік Савкін, який завдяки дублю зумів принести перемогу господарям. Спочатку Ерік зумів обрати вірну позицію під час виконання кутового й на 18-й хвилині бездоганно пробив головою. А на 55-й хвилині лишив з носом кількох оборонців і воротаря і поставив переможну крапку в поєдинку. МФА U-15 – «Прикарпаття» U-15 – 2:0 (1:0) Голи: Савчин 18,55. Матч «Прикарпаття» U-16 – МФА U-16 –2:0. «Прикарпаття» U-14 – МФА U-14 – 1:1. А ужгородський СДЮСШОР двома складами U-16 та U-14 вдома в першому турі приймав ФК «Львів». Матч за участю старших гравців завершився унічию – 1:1, а от поєдинок п’ятнадцятилітніх футболістів завершився перемогою гостей – 0:2. У неділю, 8 вересня у чемпіонаті першої ліги ДЮФЛУ розпочнуть свої виступи ще дві команди краю – «Зінедін» та «Минай».




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp