Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вранці закарпатські правоохоронці поїхали в зону АТО (ФОТО)

29 серпня 2014 р., 10:23

На подвір’ї обласного управління міліції зібрались колеги, друзі, кохані наших хлопців.

Сьогодні в Ужгороді проводжали чергову групу працівників міліції в зону АТО. Кілька десятків офіцерів, прапорщиків та сержантів вирушили на Схід України, аби змінити своїх колег, які там несуть службу. Проводжали бійців з самого ранку з подвір′я обласного управління міліції колеги, друзі, кохані. 

- Це не вперше закарпатські правоохоронці вирушають на Схід виконувати свій священний обов′язок – боронити рідну державу від агресора, - звернувся до присутніх начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. - Адже правоохоронці завжди повинні бути першими й показувати приклад іншим. Бажаю вам сил і наснаги, мудрості та мужності, аби з честю виконати поставлені завдання і щасливо повернутися додому. 

{g}

Благословив бійців на ратну справу о.Іван, який вже був у зоні АТО як військовий капелан. Під оплески, рукостискання колег і сльози на очах коханих закарпатські міліціонери вирушили в далеку дорогу. 

Щасти вам, хлопці! Повертайтеся всі додому живими-здоровими! З Богом! 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp