Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканку Мукачева вітали з ювілеєм

11 вересня 2019 р., 12:10

Мукачівка Олена Зарева відсвяткувала 100-річний ювілей

Закарпатська область поповнилася ще одним столітнім ювіляром – 100 років з дня народження візначачила Олена Зарева із Пузняківців Мукачівського району. Іменинницю привітали і від імені народного депутата України Василя Петьовки.

Ювілярка про життя розповідає з усмішкою. Каже: працювала , скільки себе пам’ятає. На її плечах окрім виховання дітей було все господарство, городина, худоба. А у вільний від роботи час, хоч його і було обмаль - вишивала. В скрутні часи, коли не вистачало грошей – батьківщину не покидала. Завжди вміла заробити в Україні. Довгожительці хоч і цілих сто років, та вона живе сама. Ніяк не вмовити Олену Дмитрівну залишити рідне обійстя – каже сім’я. Але тим не менш, й досі веде активний спосіб життя, порається на кухні і по господарству.

У ювілярки є 3 сини, 8 онуків, 14 правнуків і навіть 4 праправнуки. Свій життєвий досвід передала дітям. Ну а щодо секрету довголіття, то рідні кажуть, що це здоровий спосіб життя, працьовитість і щире добре серце.

До привітань ювілярці долучився народний депутат Василь Петьовка. Від імені народного депутата бабусі вручили цінні подарунки.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp