Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті проходять навчально-методичні збори керівників юридичних служб ДСНС України

11 вересня 2019 р., 14:15

На Закарпатті стартували навчально-методичні збори з керівниками юридичних служб органів та підрозділів ДСНС України

 

І сьогодні, 11 вересня, під головуванням керівниці юридичного управління ДСНС України Олени Кулеби розпочались навчальні семінари.

Відкрив семінар, у якому беруть участь представники-юристи зі всієї України, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак, котрий привітав учасників заходу на закарпатській землі та побажав ефективно та якісно попрацювати під час зборів, аби дізнатися багато нового та цікавого для вдалої роботи юристів служби ДСНС в Україні.

Далі слово взяла Олена Кулеба, котра наголосила на особливості здійснення претензійно-позовної роботи з питань вжиття запобіжних заходів реагування згідно з вимогами Кодексу цивільного захисту та Кодексу адміністративного судочинства.

Упродовж двох днів учасники заходу обмінюватимуться досвідом роботи і обговорять особливості здійснення правової роботи в органах та підрозділах ДСНС України згідно з вимогами чинного законодавства. Також проаналізують стан правової та претензійно-позовної роботи за 8 місяців 2019 року та підіб’ють підсумки діяльності зборів, розробивши рекомендації для покращення роботи юридичних служб.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp