Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Готові до «Бізнес Прориву»? Масштабна конференція відбудеться вже у вересні?

12 вересня 2019 р., 14:50

Вже за місяць на Закарпатті відбудеться знакова бізнесова подія - Європейська консалтингова компанія «Бізнес Партнер» презентує чергову конференцію серії «Прорив» - «CUSTOMER SERVICE 2019 Інновації та тренди».

Організатори підготували для учасників заходу вибухову суміш досвіду, сучасних інструментів та лайфхаків, що покликані зробити бізнес прибутковим та успішним. Для присутніх виступатимуть імениті спікери з найактуальнішими темами у сфері ведення бізнесу, що будуть корисні як власникам компаній так і відповідальним працівникам чи особам, які тільки задумовуються над відкриттям власної справи. Як завжди захід розрахований на близько 100 представників малого та середнього бізнесу туристичної та автомобільної галузі, медицини та бьюті індустрії, хорека, виробництва тощо. Втім як зазначила керівник «Бізнес Партнеру» Ірина Риляк, враховуючи ажіотаж навколо зазначеної події, кількість гостей може бути дещо більшою.

Цього разу у програму додано ще більше нетворкінгу та дискусійну панель, яка покликана об’єднати усіх учасників навколо проблемних питань ведення власної справи та шляхів їх вирішення. Окрім того, вже традиційно, на учасників конференції чекають приємні сюрпризи та розіграш призів від партнерів заходу. Також вересневий «Бізнес прорив» матиме й благодійну мету - усі виручені кошти будуть спрямовані на забезпечення медикаментами Чинадіївського дитячого будинку.

Де?

Готель «Resort&Spa Kamelot»

Коли?


28 вересня 2019 року

Для кого?

Власники бізнесу, Генеральні директори, підприємці, керівники відділів та напрямків, маркетинг-директори і маркетологи, ОПР.

Чому варто відвідати?

Це буде день інтенсивної роботи з кращими тренерами та топ-менеджерами України та СНД. Ви зможете не тільки послухати їх виступи-практимуми, але й вживу поспілкуватися та налагодити корисні контакти.

Бажаєте приєднатися до заходу? Не відкладайте це рішення на потім – кількість місць обмежена.

Телефонуйте вже сьогодні: +38 (098) 612 2571

Деталі програми конференції та презентація спікерів за посиланням




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp