Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДБР допитує звільнених моряків

14 вересня 2019 р., 12:06

Слідчі ДБР допитують звільнених з Росії українських моряків у справі Петра Порошенка.Слідчі Державного бюро розслідувань почали допитувати звільнених 7 вересня українських військових моряків у справі про "Керченський інцидент".

Про це на сторінці в Twitter написав адвокат моряків Микола Полозов."У ці дні в Києві слідчі ДБР почали допитувати недавно звільнених українських військових моряків у справі про "Керченський інцидент", порушеній за заявою колишнього заступника голови адміністрації президента Януковича Портнова А.В.", - повідомив адвокат.

Відзначимо, що ДБР відкрило кримінальну справу на Порошенка через інцидент у Керченській протоці.Напередодні командир моряків пояснив, чому не стріляли в Керченській протоці. Українські моряки під час захоплення в Керченській протоці не стріляли через "дуже нештатну ситуацію".Раніше звільнений моряк розповів про атаку в Керченській протоці. Андрій Ейдер розповів, як під час нападу на українські кораблі летіли снаряди, як він отримав поранення і як російські лікарі до нього ставилися.Нагадаємо, 7 вересня Україна і Росія провели обмін утримуваними особами за формулою "35 на 35".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp