Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород вітали і молитвами (ФОТО)

16 вересня 2019 р., 13:15

Приурочена до відзначення Дня Ужгорода Свята Літургія відбулася сьогодні зранку в Горянській ротонді.

З урочистою програмою виступив і Заслужений академічний Закарпатський народний хор під керівництвом Наталії Петій-Потапчук.

Музиканти виконали стародавні українські та, зокрема, закарпатські піснеспіви. Наприкінці програми прозвучали й традиційні “Боже великий, єдиний” та “Многая літа”.
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав зі святом і додав: “Літургія до Дня Ужгорода в цій історичній святині вже стала доброю традицією. Слова з Євангелія, які сьогодні тут прозвучали, наштовхують на роздуми і спонукають усіх робити добро. Усім бажаю міцного здоров’я, злагоди, родинного затишку, Божого благословення і миру в нашій країні”.

Також Богдан Євстафійович подякував настоятелю Горянської ротонди отцю Богдану Савулі. Слова подяки висловив і керівнику Закарпатського народного хору Наталії Петій-Потапчук і кожному артисту цього колективу за ту просвітницьку роботу, патріотизм, які поширюють своєю творчістю.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp