Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Артплатформа» діяла в Ужгороді (ФОТО)

16 вересня 2019 р., 15:40

Нещодавно

«Артплатформа» від учнів та викладачів Ужгородської дитячої школи мистецтв триває на площі Євгена Фенцика – таким чином ужгородська талановита молодь долучилася до відзначення Дня Ужгорода та 100-річчя його офіційної назви.Майже три десятки учнів школи мистецтв разом із викладами створюють панораму площі Євгена Фенцика, що перед будівлею Закарпатської обласної філармонії.

 Юні митці працюють колективно – по двоє-троє чи й більшою компанією зображують на полотнах ту чи іншу будівлю.Як розповів викладач Ужгородської дитячої школи мистецтв Василь Вовчок, учні зображують панораму міста. «Кожен будинок у центральній частині міста цікавий, оригінальний по-своєму і достойний того, щоб його намалювати, – розповів митець.

 – Ідея така, що почнемо зображувати будівлі від площі Театральної, відтак почергово – до філармонії, саму філармонію, парк, краєвиди річки та набережної, пішохідний міст. Викладачі допомагають порадами, підбором фарб. Вважаю, що такий своєрідний пленер - це теж навчальний процес, щоб дитина зрозуміла, що і як вибрати, як скомпонувати кольори тощо».По завершенні «Артплатформи», яка триватиме впродовж чотирьох годин, всі роботи будуть представлені на розсуд ужгородів, гостей міста, щоб могли помилуватися творчістю юних художників Ужгорода.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp