Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Одеській області з'ясовують обставини отруєння школярів

17 вересня 2019 р., 19:42

В медичний заклад звернулися 17 учнів цієї школи з отруєнням

В Одеській області правоохоронці з'ясовують обставини отруєння учнів однієї із шкіл Суворовського району. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеву поліцію.

Зазначається, що батьки школярів просять перевірити навчальний заклад, в якому нібито отруїлися діти.

"За наявною інформацією, в період з 14 по 17 вересня в медичний заклад звернулися 17 учнів цієї школи, у віці від 6-ти до 12-ти років, з отруєнням, яке вони, за словами, отримали після їжі в шкільній їдальні", - йдеться у повідомленні.

Неповнолітнім було надано медичний тур в допомоги після чого їх відпустили додому для подальшого амбулаторної го лікування.

Зазначимо, що зазначена подія поліцейські кваліфікували по 1 ч. ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь) Кримінального кодексу України.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що в Одеській області отруїлися понад 40 осіб, які купували шаурму в одній і тій же точці. Серед постраждалих 10 дітей. Під час перевірки точки продажу шаурми були виявлені численні порушення санітарних норм.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp