Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська область: рятувальники вчили селян правилам безпечної поведінки з вогнем (ФОТО)

18 вересня 2019 р., 16:30

18-го вересня працівники Мукачівського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання с. В.Коропець.

Метою заходу було якомога ширше проінформувати громадян про правила пожежної безпеки, аби у подальшому зменшити кількість випадків виникнення загорань у населеному пункті.

Рятувальники нагадали місцевим жителям елементарні правила пожежної безпеки та здійснили традиційний обхід житлових помешкань, аби пересвідчитись, що вони дотримуються правил пожежної безпеки при використанні електричних та газових приладів. Також, зважаючи на велику кількість пожеж на відкритих територіях, що нерідко виникають поблизу лісових масивів, фахівці ДСНС закликали громадян відмовитися від практики спалювання сміття та сухої рослинності та бути максимально обережними під час поведінки з вогнеПісля усного спілкування кожному жителю вручалися пам’ятки та листівки з відповідної тематики.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp