Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура повідомила про підозру головному інженерові готелю "Токіо Стар"

21 вересня 2019 р., 20:20

Йому інкримінують порушення правил пожежної безпеки

Прокуратура Одеської області повідомила про підозру головному інженерові готелю "Токіо Стар" із-за порушення вимог пожежної безпеки. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу відомства.

Зазначається, що з 2009 року разом зі старшим адміністратором головний інженер фактично відповідав за дотримання пожежної безпеки в готелі.

Згідно з інформацією з перевірок органів Державної служби з надзвичайних ситуацій, діяльність закладу роками велася з порушеннями пожежної безпеки.

Також зазначається, що протягом 2013-2018 років керівництво готелю разом з інженером і адміністратором систематично заважало перевіркам з боку контролюючих органів.

"В липні цього року в готелі неодноразово спрацьовували автомати захисту електрообладнання, однак заходів для встановлення причин неполадок та їх усунення прийнято не було. У результаті через трагічну пожежу в серпні в готелі загинули люди", - йдеться в повідомленні.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp