Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як школярі в поліції опинилися (ФОТО)

20 вересня 2019 р., 18:05

Двадцятеро школярів Ужгородської ЗОШ №6 завітали на екскурсію до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Учні ознайомилися з експозицією відомчого музею поліції Закарпаття, побували у ситуаційному центрі та прослухали виступ поліцейського оркестру.

19 вересня у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулась екскурсія для учнів 7 класу Ужгородської ЗОШ №6. Школярі побували на екскурсії у відомчому музеї. Начальник ювенальної превенції Андрій Курта, разом із директором музею Іваном Пранничуком, показали гостям облаштований у музеї куток АТО, а також різноманітні експонати, які збереглися з перших років роботи правоохоронних органів на Закарпатті.

Бійці роти поліції особливого призначення розповіли дітям про свою роботу та продемонстрували, які спецзасоби та прийоми найчастіше застосовують.

Крім того, правоохоронці провели учнів до чергової частини та ситуаційного центру, де школярі мали змогу спостерігати, як приймають дзвінки на лінію «102».

Також діти послухали виконання кількох музичних композицій оркестру поліції Закарпаття.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp