Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чоловік через ревнощі побив сусіда і свою колишню дружину

29 серпня 2014 р., 19:37

Обидвох доставили до лікарні з численними травмами.

На злочин через ревнощі пішов житель одного з сіл на Перечинщині. Він мало не до смерті побив і свою колишню дружину, і односельця, у якого та гостювала. 

Дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань Перечинського райвідділу міліції. Ревнивцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.122 Кримінального Кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). 

У чоловіка і раніше були проблеми з Законом. Нещодавно йому було пред’явлено звинувачення за ст.125 Кримінального Кодексу України (нанесення легких тілесних ушкоджень). Тоді молодик побив свого сусіда у його ж хаті, бо приревнував до нього свою колишню. Тепер же через ревнощі чоловіка постраждала і сама жінка. З колишнім чоловіком вона не проживає разом, виїхала до матері в інший район. Але, очевидно, з людських міркувань часто приїздить у село до колишнього чоловіка, аби допомогти йому прибратися по господарству, приготувати поїсти. Знає, що він живе один і, окрім неї, допомоги нема від кого чекати. 

У той день жінка теж приїхала, аби прибратися по господарству. Коли повернувся хазяїн і не застав екс-дружини в хаті, кинувся її шукати. Хтось на вулиці підказав йому, що колишня дружина гостює в односельця, який проживає неподалік. Малюючи в уяві картини зради, розлючений чоловік виламав двері чужого будинку, ввірвався на кухню, де знаходилася його дружина з хазяїном помешкання, і почав бити обох руками, ногами й дерев’яною палицею. Після цього сам зателефонував у райвідділ міліції і повідомив про те, що накоїв. 

На місце події негайно виїхали правоохоронці. У важкому стані жінку та потерпілого чоловіка каретою швидкої допомоги було направлено до хірургічного відділення Перечинської районної лікарні. У жінки лікарі констатували струс мозку, перелом носа, множинні рани голови. У чоловіка – струс, множинні рани голови та садна спини. За висновком експерта, потерпілим були завдані тілесні ушкодження середньої важкості. Наразі триває досудове розслідування. 
Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp