Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двох українців затримали за регулювання руху в Чехії

20 вересня 2019 р., 19:47

У Чехії затримали двох громадян України, котрі незаконно регулювали рух на дорозі.

У Чехії затримали двох українців, яких місцева компанія нелегально влаштувала на роботу для регулювання руху на ділянці шосе в Градець-Кралові. Про це повідомляє Novinky.

Українці регулювали рух на відремонтованій ділянці жвавої автодороги біля села Садова.

Один з водіїв повідомив митників про двох підозрілих людей у жовтих жилетах, які не розуміли чеської мови і не могли нічого пояснити учасникам дорожнього руху. При цьому дорогою щодня проїжджали тисячі автомобілів.

Співробітники митниці вирішили перевірити скаргу і виявилося, що рух регулювали 24-річний українець і 23-річна українка без дозволів на роботу.

Митники передали матеріали справи в обласну інспекцію праці. Компанії загрожує штраф в розмірі 10 млн крон, а українців можуть депортувати.

Раніше повідомлялося, що в Словаччині затримали українця, якого розшукував Інтерпол. Правоохоронці встановили, що на чоловіка виписаний ордер на затримання в Румунії. Його відправили в СІЗО.

Нагадаємо, словацькі прикордонники виявили малий літальний апарат в районі міста Собранце і затримали його пілота-українця. Мотопаратрайк був обладнаний для незаконного переміщення товарів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp