Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Церква, квартира, школяр - мукачівець продовжив злодійське життя

29 серпня 2014 р., 21:17

Умовне відбування покарання нічим не допомогло хлопцю. Тепер він сидітиме за гратами.

Відбуваючи умовний термін покарання за крадіжки, мукачівець на шлях виправлення так і не став. Наразі йому доведено ще три факти крадіжок. Його дії кваліфіковані слідчими міськвідділу міліції за статтею 185 Кримінального кодексу України. 

Повідомлення про крадіжку з церкви Живого Бога до Мукачівського міськвідділу міліції надійшло кілька місяців тому. Потерпілі розповіли, що двері на церкві відкриті завжди, тому доступ до скриньки з пожертвами був вільним. У скриньці, яка була у фойє закладу, було близько 500 грн. 

Як згодом розповів підозрюваний, він разом з товаришем, який допомагав йому у цих «темних справах», зайшли до приміщення церкви. Один з них стежив, щоб ніхто не побачив, інший – крав. Так і залишилися б непоміченими, якби не камери відеоспостереження… 

Наступною крадіжкою, у якій зізнався 19-річний мукачівець, було викрадення мобільного телефону. Батько неповнолітнього школяра розповів правоохоронцям, що від його сина з приміщення класу викрали телефон. Учень розказав, що залишив свій мобільник марки «Lenovo» на кілька хвилин на парті без нагляду, а коли повернувся, телефону вже не було. 

Так само доведено причетність мукачівця і до крадіжки з квартири, яку він винаймав зі своєю родиною - матір`ю та сестрою. Коли сім`я вирішила з`їхати з орендованого житла, «липкий на руки» хлопець прихопив із собою супутникову антену із тюнером марки «Samsung» та телевізор. Дільничні інспектори міліції Мукачівського міськвідділу довели причетність юнака до цього кримінального правопорушення. 

Відомості про дані події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Крадені речі, які хлопець одразу ж продав, поки що не вилучені. Наразі правоохоронці встановлюють осіб, які скуповували крадене. Юнаку ж доведеться відповідати за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp