Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Між Україною та Румунією запустили поромну переправу

24 вересня 2019 р., 15:40

Поки пункт пропуску Орлівка працює в тестовому режимі. Затримок на пункті немає, а оформлення людей і транспорту проходить вчасно.

Пункт пропуску Орлівка для поромного сполучення запрацював у тестовому режимі на українсько-румунському кордоні. Про це повідомляє Держприкордонслужба у вівторок, 24 вересня."Перші 20 пасажирів і 3 транспортних засоби пропустили через державний кордон вчора прикордонники Ізмаїльського загону під час тестового випробування роботи поромного комплексу Орлівка", - йдеться в повідомленні.З завданнями українські прикордонники впоралися. Оформлення осіб і транспортних засобів пройшло в раніше заявлені тимчасові показники і без технічних затримок. Під час здійснення контрольних заходів прикордонники ще раз протестували роботу технічних засобів, а також перевірили організацію взаємодії зі співробітниками контролюючих служб і поромного комплексу."Укомплектованість підрозділу, який безпосередньо виконуватиме завдання з охорони державного кордону в цьому пункті пропуску, дозволяє виконувати завдання за призначенням, проте кожен, хто хоче охороняти держкордони нашої країни, може приєднатися до команди професіоналів і стати військовослужбовцем за контрактом", - підсумували в ДПСУ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp