Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві жінка з маленькою дитиною займалася жебракуванням

25 вересня 2019 р., 10:55

Соціальна служба Мукачева виявила жінку з дитиною, що займалася жебракуванням

Спеціалістами сектору соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради було виявлено жінку з малолітньою дитиною, яка жебракувала в центрі міста. Терміново на місце було викликано працівників поліції для вжиття заходів щодо з’ясування причин, які змусили матір змалолітньою дитиною зайнятися жебрацтвом. В ході роботи було з’ясовано, що у жінки та дитини відсутні документи (які за її словами у неї викрали), а також будь-які засоби для існування.

За результатами здійсненої роботи малолітню дитину було доставлено до приймального відділення Закарпатської ОДЛ для повного медичного обстеження та з’ясування стану здоров’я дитинки. Робота з матір’ю триває.

У свою чергу нагадуємо що відповідно до ст. 150-1 Закону України «Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо використання дитини для жебракування» використання батьками або особами, які їх замінюють, малолітньої дитини для заняття жебрацтвом (систематичного випрошування грошей, речей, інших матеріальних цінностей у сторонніх осіб) з метою отримання прибутку - карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.



Сектор соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp