Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород реалізовуватиме спільний ґрант із Сату-Маре (ФОТО)

26 вересня 2019 р., 08:25

Зустріч робочої групи з питань спільного ґрантового проєкту «Забезпечення громадської безпеки шляхом співпраці правоохоронних органів та використання передових систем відеоспостереження в Ужгороді та Сату-Маре» (Безпечні міста) відбулася в Ужгороді

Мета – обговорення процедури укладання ґрантового контракту в рамках Програми Румунія-Україна 2014–2020, можливостей розширення співпраці та написання подальших спільних проєктів.
У зустрічі взяли участь представники Сучавського регіонального офісу транскордонної співпраці Раду Хужуй та Даніела Нікоріці, представники міської ради Сату-Маре Адріана Ленгель, Дан Секан та Олександру Туркану, а також посадовці Ужгородської міської ради – начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій Вікторія Тарахонич, її заступник Дмитро Мірошніков.
Реалізація проєкту передбачає налагодження співпраці правоохоронних органів Ужгорода та Сату-Маре, проведення ряду навчально-ознайомчих та тренувальних заходів для правоохоронних органів і муніципальних служб, технічне оснащення ситуативного моніторингового центру в Ужгороді для оперативного реагування на надзвичайні події, придбання та встановлення комплексної системи відеонагляду в обласному центрі Закарпаття (20 камер спостереження, сервер та програмне забезпечення) для моніторингу ситуації на вулицях міста.
Також було підписано партнерську угоду із Сату-Маре про виконання проєкту. Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp