Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Яке місце Ужгорода у рейтингу публічності влади обласних центрів?

26 вересня 2019 р., 14:50

01 жовтня 2019 року о 14.00 в Ужгородському прес-клубі представник Громадянської мережі ОПОРА презентує результати шостого вимірювання Індексу публічності органів місцевого самоврядування.


На прес-конференції буде представлено рейтинг публічності 24 муніципалітетів і місце обласного центру Закарпаття у ньому. Також буде поінформовано про рівень відкритості та прозорості окремих суб’єктів дослідження – міських голів, виконавчих органів та депутатів міських рад.

Окрема увага буде приділена позитивним та негативним практикам щодо публічності влади Ужгорода. Свою позицію щодо результатів дослідження висловлять і представники міської влади обласного центру.

Нагадаємо, що у попередні роки найвищі показники відкритості, прозорості та підзвітності демонстрували муніципалітети Івано-Франківська, Києва, Луцька та Вінниці. Ужгород за результатами першого вимірювання у 2013 році посів останнє місце серед 11 обласних центрів, які тоді моніторилися. У 2017 році муніципалітет Ужгорода за рівнем Індексу опинився на 19 місці із 24 обласних центрів. Яка позиція міста в Індексі 2018-го року? Про це стане відомо 1 жовтня.

Спікери заходу:

· Ярослав Гулан, координатор вимірювання Індексу публічності в Ужгороді

· Олена Макара, керуюча справами виконкому Ужгородської міської ради

· Андріана Сушко, секретар Ужгородської міської ради


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp