Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ректор УжНУ провів зустріч з керівниками навчальних закладів

27 вересня 2019 р., 14:40

Про що говорили

 

У четвер, 26 вересня, відбулася зустріч ректора Ужгородського національного університету із керівниками навчальних закладів Ужгорода. Зустріч відбулася в рамках «Дня відкритих дверей» в УжНУ, на який завітали школярі та педагоги ужгородських навчальних закладів.

Ректор УжНУ Володимир Смоланка зазначив: «Я вдячний за співпрацю керівникам закладів середньої освіти Ужгорода, ми вже декілька років поспіль проводимо спільно Дні відкритих дверей, і це дає позитивний результат. Учні мають змогу більш детально ознайомитися із можливостями та перспективами, які чекатимуть на них після закінчення школи та вступу до нашого університету».

На зустрічі презентували результати зарахування вступної кампанії 2019 року, адже саме цей момент – випуск зі школи та прийняття до університету – найбільше єднає представників шкіл та вишу. Директори освітніх закладів мали нагоду задати питання та висловити свої прохання й ідеї керівництву університету. Зокрема обговорили пропозицію співпраці між школами Ужгорода та університетом у рамках підготовки учнів до участі в Малій академії наук.



Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp