Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті діє заборонений бізнес

30 серпня 2014 р., 13:52

Ігровий зал діє попри заборони

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, встановлюється коло посадових осіб, причетних до функціонування цього підпільного закладу.

Днями працівники Закарпатського Управління по боротьбі з організованоюзлочинністю спільно з працівниками відділу внутрішньої безпеки закарпатської міліції виявили добре організований і законспірований зал гральних автоматів у Міжгірському районі.

Під час обшуку в гральному залі міліціонери виявили 8 гральних апаратів, 3 комп’ютери, які були підключені до центрального сервера, сервер камервідеоспостереження, сервер гральних комп’ютерів, системний блок із офісного приміщення з інформацією про функціонування залу, а також грошові кошти.

Аби проникнути в цю нелегальну, добре укріплену ігротеку з кількома лініями охорони, правоохоронці застосували спеціальні засоби й техніку.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Встановлюється коло посадових осіб, причетних до діяльності протягом тривалого часу цього підпільного ігрового залу.



СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp