Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець випив каву і обікрав знайому

16 березня 2014 р., 10:30

Іршавські правоохоронці затримали 27-річного мешканця Виноградівського району.

Він вкрав електромлин у своєї знайомої з села Малий Раковець. Прямо по «гарячих слідах» крадія було затримано, а електромлин повернуто господарці. 

Вранці до чергової частини Іршавського райвідділу зателефонувала 36-річна жінка з села Малий Раковецьі повідомила, що в неї невідома особа вкрала електромлин.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, оперуповноважений карного розшуку Олександр Попович і місцевий дільничний інспектор Юрій Тодавчич. 

Електромлин для самотньої жінки був надійним помічником у господарстві, виручав у скрутний час, так як вона могла собі трохи підзаробити. Багато сусідів до жінки звертались, особливо в осінньо-зимовий період, щоб змолоти худобі кормів. 

Правоохоронці Олександр Попович та Юрій Тодавчич отримали інформацію, що напередодні у потерпілої гостював знайомий з Виноградівського району, батьки якого живуть по сусідству з потерпілою.

Після цього правоохоронці навідались у Виноградівський район в село Велика Копаня до нього. Чоловік, побачивши міліціонерів, помітно занервував, при розмові розповів, що увечері гостював у селі Малий Раковець у сусідки батьків. Жінка його запросила на каву і він погодився. У гостях знаходився близько 15 хвилин, а коли виходив з будинку, то у нього виник умисел викрасти від неї з підсобного приміщення електромлин. На подвір'ї в той час нікого не було, а тому швидко обійшов будинок, підійшов до вхідних дверей підсобного приміщення, пройшов всередину й викрав електромлин. У подальшому викрадене виніс на дорогу, де вже попутним транспортом поїхав до себе додому у село Велика Копаня. Електромлин вдома сховав у вигрібну яму, щоб у подальшому продати, так як мав скрутне фінансове становище.

Відносно крадія відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Старший слідчий ст. лейтенант міліції Іван Роман проводить досудове розслідування та перевіряє чоловіка на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Хоч крадій свою вину визнав повністю, щиро розкаюється, але йому доведеться відповідати за скоєне згідно чинного законодавства. Потерпіла йому довіряла, поважала, а він випив каву і обікрав її... 

Віта Горзов
Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp