Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Індії та Пакистані найбільша повінь за чверть століття: загиблих вже 161

1 жовтня 2019 р., 23:03

В Індії та Пакистані протягом останніх чотирьох днів унаслідок зсувів та повеней, викликаних мусонними дощами, загинула 161 людина

Про це інформує Anadolu.

"Щонайменше 161 людина втратила життя внаслідок повеней в Індії та Пакистані, оскільки дві країни протягом останніх кількох днів пережили рясні опади", - йдеться у повідомленні.

Поки що найбільше число загиблих було зафіксовано у північному штаті Утар-Прадеш - де загинуло 111 людей, 29 людей втратили життя внаслідок стихії у східному штаті Біхар. Щонайменше 13 людей загинули у штатах Уттаракханд та Раджастан, а також у штаті Мадх'я-Прадеш. За словами представника індійського метеорологічного відомства, країна отримала найбільшу кількість опадів протягом цього сезону мусонів з 1994 року.

Влада Пакистану у вівторок заявила, що щонайменше вісім людей, включаючи п’ятьох дітей, втратили життя протягом останніх 24 годин внаслідок дощів та повеней.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp