Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Під СБУ відбулася акція протесту (ФОТО)

2 жовтня 2019 р., 09:15

Розпочався вчора ввечері.

Вчора о 23.30 під стінами Управління Служби безпеки України у Закарпатській обласіт зібралися патріотичні сили, ветерати російсько-української війни та не байдужі громадяни, щоб звернутися до керівництва із закликом протидіяти посяганню на територіальну цілістність та державний сувернітет України.

{g}

Дана акція стала реакцією суспільства на озвучені події у ЗМІ про те, що "представником України у троьхсторонній контактній групі" Л.Кучмою було підписано "План Штайнмайера". Відповідно до підписаного документу Україна може визнати можливість проведення "виборів" на тимчасово окупованих територій та амністію для російських найманців. Ми, як громадани України, патріоти вбачаємо в цих діях пряме порушення Конституції України, оскільки укладання будь-яких домовленостей від імені держави, виконання яких зумовлює зміну законів України або прийняття нових Законів,можливе виключно шляхом їх ратифікації.
Основною нашою вимогою є оприлюднення повного тексту підписаного документу на зустрічі "троьхсторонньої контактної групи".
Ні капітуляції! Україна понад усе!
Голова Закарпатскої обласної організації політичної партії "Національний Корпус"Роман Усенко(додаються скріншоти)Також хочу запросити вас на акцію 02.10.19 о 11 год 00 хв в приміщенні Закарпатскьої ОДА. Спільнота ветеранів та патріотів намагатиметься зустрітися з головою ОДА,як представника президентської вертикалі, для отримання розгорнутої відповіді на поставлені питання та озвучити додаткові вимоги.Контактна особа : Роман тел. 0992690907

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp