Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті сталася ДТП (ФОТО)

2 жовтня 2019 р., 15:15

У селищі Вишково, внаслідок зіткнення велосипедиста і мікроавтобусу, постраждав 83-річний пенсіонер. За фактом ДТП розпочато слідство.

30 вересня до Хустського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про госпіталізацію 83-річного чоловіка, який травмувався під час дорожньо-транспортної пригоди у селищі Вишково.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що 28-річний водій автомобіля «Mercedes Sprinter», рухаючись по вул.Центральній, допустив зіткнення з велосипедистом, який різко виїхав на проїжджу частину. Внаслідок удару, пенсіонера відкинуло на його ж велосипед.

Чоловіка з травмами різного ступеню важкості доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні м.Хуст.

За фактом автопригоди у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження потерпілому). Автомобіль поміщений на арешмайданчик відділу поліції. В рамках досудового розслідування поліція з’ясує всі обставини та причини аварії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp