Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Шашік розповів, що в результаті аварії у нього була зламана щелепа

3 жовтня 2019 р., 09:15

Владика Мілан Шашік дав перше публічне інтерв'ю після жахливою автокатастрофи

Ми розповідали про те, що Єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Мілан Шашік в Угорщині потрапив у страшну автокатастрофу, у якій загинуло троє людей.

Спочатку деякі словацькі ЗМІ повідомили, що аварія сталася на півдні Словаччини, однак згодом виявилося, що аварія сталася на півночі Угорщини неподалік словацького кордону.

У той день Мілан Шашік був в Угорщині в Марія Повчі разом з паломниками із Закарпаття. Після цього Шашік на мікроавтобусі разом з водієм до Словаччини, куди були запрошені на святкування Різдва Богородиці у місто Велке Костолані.

Між містом Вац та містечком Котолінпусто на півночі Угорщини, неподалік кордону зі Словаччиною, на одному з поворотів у мікроавтобус, в якому був владика Мілан, вдарилася автівка, водій якої не впорався з керуванням на мокрій дорозі. У цьому автомобілі було п'ятеро осіб, троє з яких загинули.

Мілан Шашік та водій мікроавтобуса отримали незначні травми, бо водій встиг навіть призупинитися, коли побачив, що на них рухається на великій швидкості автомобіль.

В інтерв'ю радіо "Марія" Мілан Шашік розповів, що після удару побачив кров і у нього була травма щелепи. Попри це він пішов давати розгрішення людям з автівки, яка у них вдарилася. Було очевидно, що водій цього автомобіля загинув, ще двох намагалися врятувати, але вони також померли. Зі слів Шашіка, він відчував біль, але думав, що це болить зуб. У лікарні йому рану в районі щелепи та потім виявилося що щелепа була зламана і єпископ не міг говорити два тижні.

Постраждав у аварії і водій мікроавтобуса, в якому їхав Шашік. У нього були сильні забої та поламані ребра. Від смерті Шашіка та водія врятувало те, що вони були в мікроавтобусі, рухалися повільно і були пристебнуті.

На фотографіях з аварії видно, що удар був дуже сильним і транспортні засоби були просто розтрощені.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp