Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На 31 тисячу зловмисники обікрали залізницю

30 серпня 2014 р., 18:25

Правоохоронці розкрили злочин.

Правоохоронці лінійного відділу на станції Чоп розкрили крадіжку елементів верхньої будови колії на перегоні «Тячів-Тересва». Збитки по даному злочину становлять понад 31 тисячу гривень.

У липні цього року на цій ділянці залізничної колії було виявлено два факти демонтажу підкладок марки "КБ-Р65" в кількості 180 штук з комплектами кріплення до них. Правоохоронцями було проведено комплекс заходів щодо виявлення особи, що скоїла крадіжку.

Уже через нетривалий час правоохоронці отримали інформацію про злодія. Ним виявився 39-річний мешканець Хустського району, раніше судимий за крадіжки.

Демонтувавши залізничний метал, чоловік вирішив його заховати, адже кількість його була велика і сам він не міг впоратись, аби здати на металобрухт, тому переніс його неподалік у поле. Опісля попросив одного чоловіка перевезти металобрухт.

Коли вони приїхали на місце чоловік побачив, що це не просто металобрухт, а деталі залізничної колії.

Ці деталі він відмовився перевозити та про цю подію повідомив працівників міліції.

Правоохоронці одразу прибули на місці події, де у полі було виявлено усі 180 штук підкладок з кріпленнями. Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за статтею 185 КК України «Крадіжка».

підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp