Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді будуть Дні кар’єри для молоді

4 жовтня 2019 р., 09:40

Під назвою Вe Ahead!»

У п’ятницю, 4 жовтня, об 11:00 на території Державного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти» (м.Ужгород, вул.Сергія Мартина, 3, за видавництвом «Закарпаття») відбудуться Дні кар`єри «Будь попереду - Вe Ahead!»,

Близько 15-підприємств представлятимуть на території Центр можливості для працевлаштування молоді саме з технічною освітою. Адже саме таких спеціалістів критично не вистачає підприємствам. Крім відомих фірм з іноземними інвестиціями, інформуватимуть про можливості також мережі супермаркетів, заправок та інших організацій, що потребують працівників.

Учасники також ознайомляться з базою навчального закладу, візьмуть участь у майстеркласах. Роботодавці будуть проводити співбесіди та обговорять можливості відеорезюме. Відбудеться презентація психодіагностичного онлайн тестування учнів за допомогою веб-базованої платформи «Моя професія: консультаційна мережа».

У заході візьмуть участь директор Закарпатського ОЦЗ Фущич Ю.І., голова Ужгородської РДА Кинєв Е.П., сільський голова Баранинської ОТГ Марусяк Ю.І.

начальник відділу освіти, молоді та спорту Ужгородської РДА та інші.

***

Засідання відбудеться у приміщенні Державного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти» (м.Ужгород, вул.Сергія Мартина, 3, за видавництвом «Закарпаття», повертати з вул. Гагаріна )

Початок об 11.00

Запрошуються представники усіх ЗМІ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp