Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ігор Бондаренко візьме участь у Другому форумі регіонів України та Білорусі

4 жовтня 2019 р., 11:15

У п’ятницю, 4 жовтня, голова Закарпатської облдержадміністрації Ігор Бондаренко візьме участь у Другому форумі регіонів України та Білорусі, що відбудеться у Житомирі.

На заході також будуть присутні Президент України Володимир Зеленський та Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко.
Під час заходу заплановано перемовини глав держав, де обговорюватиметься широке коло актуальних питань українсько-білоруської співпраці. Також відбудуться засідання ради ділового співробітництва та переговори, зустрічі голів ОДА з білоруською делегацією. Відтак, у рамках Форуму планується підписання низки двосторонніх документів про співробітництво між регіонами України та Білорусі.
До слова, у центрі Житомира розгорнуто великий банер із символікою форуму на місці прапора Європейського Союзу, який свого часу внесли до Книги рекордів України. На майдані Соборному проходитиме виставка великогабаритної техніки. Крім того, у житомирських університетах відбудуться екофорум, фестиваль науки, технологій та космосу, а також круглий стіл про культуру транскордонних територій.
Прес-служба ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp