Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Раді розповіли, скільки українці зможуть економити на комуналці

5 жовтня 2019 р., 17:56

Герус заявив, що економія на ЖК послугах можлива за покращення енергоефективності в наступні 5 років

За умови покращення енергоефективності у наступні 5 років українська родина зможе економити на комунальних тарифах до 8-10 тисяч гривень на рік. Про це заявив голова комітету Верховної ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, у Програмі дій Кабінету міністрів прописано, що за 5 років має знизитися рівень втрат тепла, рівень втрат гарячої води і покращитись енергоефективність.

"У програмі уряду прописано, що за 5 років має знизитися рівень втрат тепла, рівень втрат гарячої води і покращитись енергоефективність таким чином, щоб показник зменшення складав 20%. Я хочу сказати, що 20% - це практично означає зменшення або економія на комунальних тарифах, на комунальних платіжках для кожної української сім'ї у межах 8-10 тисяч гривень у рік. Таким чином, це дійсно можна сказати, що це єдиноцентрична програма. Тому що її дію відчує на собі кожен українець", -заявив Герус.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp