Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура взялася за школу

4 жовтня 2019 р., 17:40

Дані матеріали були придбані за бюджетні кошти у рамках програми «Нова українська школа».

Ужгородська місцева прокуратура звернулась до Господарського суду Закарпатської області з позовною заявою, пред’явленою в інтересах держави в особі Ужгородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов щодо повернення одним із підприємств дидактичних матеріалів, які були закуплені для першокласників однієї із шкіл м. Ужгорода.

Так, прокуратурою встановлено, що місцеве підприємство прийняло на відповідальне безоплатне зберігання роздаточні матеріали для школи загальною вартістю понад 60 тис грн.

Проте у подальшому, у порушення умов укладеного договору, незважаючи на вимогу дирекції школи про повернення дидактичних матеріалів, підприємство умови укладеного договору не виконало.

Наразі, Ужгородська місцева прокуратура, у рамках кримінального провадження, звернулась до суду із відповідною позовною заявою про повернення вказаних матеріалів школі.

Вказаний факт встановлено в рамках кримінального провадження зареєстрованого прокуратурою області. Наразі у даному провадженні триває подальше досудове розслідування.

Довідково:

Дидактичний матеріал — особливий тип наочного навчального посібника, переважно карти, таблиці, набори карток з текстом, цифрами або малюнками, реактиви, рослини тощо, які роздаються учням для самостійної роботи в класі і вдома або демонструються вчителем перед усім класом.





Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp