Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейські краю розкрили три майнові злочини

4 жовтня 2019 р., 18:50

Правоохоронці Мукачівського, Свалявського та Великоберезнянського районів встановили осіб, причетних до вчинення крадіжок чужого майна. Серед підозрюваних – неповнолітній та 25-річна жінка.

До Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від водія приватної служби таксі про крадіжку його мобільного телефону. Заявник повідомив, що після виконання чергового замовлення, з салону його машини зник телефон, вартістю близько 5 тис.грн.

Працівники кримінальної поліції Мукачівського відділу встановили особу крадія. Ним виявися 16-річний мешканець с.Стрябічово Мукачівського району. Телефон у хлопця вилучили та направили на експертизу. За фактом крадіжки (ч.1 ст.185) Кримінального кодексу України розпочато слідство.

Свалявські правоохоронці встановили особу, яка з приватного будинку жінки викрала золоту каблучку. Нею виявилась 25-річна донька заявниці. Викрадений перстень матері вона здала до ломбарду. У справі, розпочатій за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, триває слідство.

Оперативно зреагували на повідомлення про замах на крадіжку з магазину одягу працівники Великоберезнянського відділення поліції. Як з’ясували правоохоронці, двоє місцевих жителів віком 35 та 25 років вночі проникли до приміщення магазину з наміром викрасти одяг. Під час крадіжки були викриті правоохоронцями. За ознаками ч.1 ст.162 (Незаконне проникнення до житла чи іншого володіння особи) та ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України розпочато слідство. Обом жителям смт.В.Березний повідомлено про підозру. Розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp