Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЗМІ назвали нову дату розведення військ у Золотому

8 жовтня 2019 р., 08:53

Початок розведення сил у Золотому перенесли на 9 жовтня, стверджують ЗМІ. Хоча для цього необхідно сім діб "тиші".

Розведення військ у Золотому Луганської області має розпочатися опівдні 9 жовтня. Про це в понеділок, 7 жовтня, повідомляє 112 Україна з посиланням на командування ЗСУ і ООС.

У той же час, повідомляється, що місцеві жителі проти відстрочки цього і вимагають почати розведення якомога швидше."Дехто вважає, що насправді розведення військ потрібно зробити якомога швидше, а деякі, навпаки, бояться цього, бо не знають, чим все це закінчиться. І зараз командування ЗСУ і ООС намагається заспокоїти людей і донести, що нічого не загрожує жителям, які залишаться між обома сторонами. Зі свого боку вони зроблять все можливе для безпеки населення", - йдеться в повідомленні.Нагадаємо, сьогодні мало початися розведення сил в районах населених пунктів Золоте і Петровське, про яке домовилися 1 жовтня. Але воно не відбулося через обстріли.За даними Міноборони, сьогодні сепаратисти близько 20 хвилин обстрілювали район ділянки розведення в Золотому.Таким чином, незрозуміло, як може початися розведення сил 9 жовтня, якщо для цього необхідно, як мінімум, сім діб "тиші".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp