Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті сталася аварія (ФОТО)

8 жовтня 2019 р., 12:05

Ось такі реалії

У смт.Кольчино Мукачівського району водій легкового автомобіля допустив зіткнення з рейсовим автобусом. Внаслідок аварії двох постраждалих доставили до лікарні. За фактом автопригоди розпочато слідство.

Вчора, 6 жовтня, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків приймального відділення Мукачівської ЦРЛ про те, що до них доставлено двох мешканців району, які отримали травми внаслідок ДТП у смт.Кольчино.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що водій ВАЗ «21099», 51–річний мешканець селища Кольчино, не надав перевагу у русі маршрутному автобусу та допустив зіткнення з ним. В результаті аварії постраждав водій легкового автомобіля та пасажир автобусу, 61-річна жінка.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Мукачівського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Вказані транспортні засоби поміщено на спецмайданчик відділення поліції. Слідство у справі триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp