Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі пішли до прикордонників (ФОТО)

10 жовтня 2019 р., 08:50

Прикордонники вкотре подарували школярам хороші враження та позитивні емоції.

В рамках проведення "Дня кар'єри", організованого Мукачівським міськрайонним центром зайнятості, прикордонники Мукачівського загону спільно з представниками відділу з добору у Закарпатській області окремого регіонального центру комплектування Західного регіонального управління влаштували школярам Верхньокоропецької ЗОШ І-ІІІ ступенів справжнє свято, продемонструвавши зразки зброї та техніки, яка використовується у службовій діяльності охоронців рубежу.

Школярі мали змогу спробувати розібрати та зібрати автомат, дізнатись про його можливості і, звичайно ж, про правила безпеки при поводженні зі зброєю.

Справжнє захоплення малечі викликала робота службової собаки прикордонників, спеціально натренованої на пошук зброї та боєприпасів. Альфа вправно виконувала усі команди інструктора та швидко і безпомилково вказувала на місце прихованих патронів.

Діти задавали військовослужбовцям безліч запитань, зокрема щодо використання тепловізійної техніки, пошуку порушників кордону, контрабандистів та нелегальних мігрантів. Учнів старших класів цікавило питання щодо наявності навчальних закладів Держприкордонслужби та порядок проходження служби у підрозділах кордону. Прикордонники охоче відповіли на усі запитання дітей.

Варто зазначити, що на сьогоднішній день кожен охочий може долучитися до почесної справи охорони кордонів своєї держави, для цього лише потрібно зателефонувати за телефоном:0313121261, 0679540077, 0663484710, або звернутись за адресою: місто м. Мукачево, вул. Недецеї 45.








Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp