Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Наш край»: До бюджету та гаманців українців знову рвуться паспортні аферисти

11 жовтня 2019 р., 09:15

Партія “Наш край” нагадує новій владі про стару аферу з паспортами та закликає не дати паспортним аферистам знову обікрасти українців

Про це заявив співголова партії Олександр Мазурчак.

За його словами, до бюджету та гаманців українців знову рвуться старі паспортні аферисти.

“Скандальний консорціум ЄДАПС, який багато років заробляв на українцях мільярди гривень, продаючи непотрібні «захищені» документи та паспорти за завищеною ціною, знову рветься до бюджету та гаманців українців. Під новою назвою IІG старі паспортні аферисти пропонують державі виробляти ID-картки нового зразка в обмін на внутрішні паспорти, щоб знову заробити мільярди гривень своїм власникам. Нова влада має не дозволити паспортним аферистам нагріватись на українцях”, – зазначив Олександр Мазурчак.

Співголова партії нагадав, якими зусиллями вдалось ліквідувати монополіста та зупинити корупцію.

“Тоді державному поліграфкомбінату «Україні» вдалося знизити ціну на виробництво документів у порівнянні з ЄДАПС, при цьому прибуток отримувало держпідприємство, а не приватний монополіст”, – нагадав Олександр Мазурчак.

Він закликав нову владу не дозволити відновити корупційні побори з українців.

Нагадаємо, незабаром українці отримають внутрішні паспорти нового зразка. У контексті переходу до «держави в смартфоні» у команді Президента було прийнято рішення про запуск ID-документа з цифровим підписом, який стане єдиним ідентифікаційним документом. Планується, що розробити та впровадити його має компанія IІG.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp