Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Не продаємо товари окупанта" - від завтра у кожному патріотичному закладі Ужгорода та цілого Закарпаття (ФОТО)

31 серпня 2014 р., 14:15

Уже виготовлено 100 наліпок, однак їх буде мало для патріотичного Закарпаття.

Уже з першого дня осені змістовні і, головне, патріотичні наліпки з’являться на дверях "найсвідоміших" ужгородських закладів - крамниць, ресторанів і кафе. Власне, вже почали їх оздоблювати. Наклейка містить просту і важливу інформацію: тут не продають товари країни-окупанта, тобто, будь-що, вироблене в Росії.

Ідея акції належить підприємиці, голові громадської організації "Форум бізнесу Закарпаття" Маргариті Мощак. Вона вважає - у час, коли триває ворожа агресія і, власне, неоголошена війна з боку Росії, "спонсорувати" окупанта є більш ніж недоречним.



Кілька закладів міста, як, до прикладу, ресторан "Ужгородський замок", уже отримали "пілотні" наклейки, відтак ініціатива поширюватиметься. Для початку виготовлено сто наліпок, утім, далі буде ще. Адже ужгородські й закарпатські підприємці - точно в патріотичному тренді.

Є кілька варіанті наклейок (їх дизайн розробив Юрій Угрин) - різного розміру і форми. Але зміст у всіх єдиний - "тут не продають товари окупанта", а значить, по-своєму протидіють агресії Росії.

{g}

Отримати наклейки можна, звернувшися за контактами Uzhgorod.in чи особисто до Маргарити Мощак. Уже від завтра, окрім поширення в Ужгороді, наліпки вирушать і в усі райони Закарпаття.

Ужгород

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp