Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наталія Могилевська влаштувала вечір кохання в Ужгороді (ФОТО)

15 жовтня 2019 р., 19:15

Співачка тішила містян новою концертною програмою «Покохала»


Відома українська співачка Наталія Могилевська виступила в обласному центрі 12 жовтня. До Ужгорода вона завітала у рамка свого всеукраїнського осіннього туру «Покохала». Саме з пісні з такою назвою зірка і розпочала концерт.

{g}

Протягом шоу Наталія Могилевська тричі змінювала сценічне вбрання, однак всі сукні, були саме червоного кольору, адже кохання – головна тема кожного цьогорічного турового концерту артистки.

Весь вечір Могилевська відверто та щиро співала про найпрекрасніше почуття, а також ділилася з прихильниками філософськими думками про життя, у котрих кожен зміг віднайти свої переживання. Також співачка радо приймала квіти та подарунки від вдячних слухачів і не втомлювалася дякувати їм у відповідь. Завершився концерт виходом Наталії Могилевської «на біс». Крім того, прихильники співачки мали змогу потанцювати з її балетом на сцені. Ось так співачка подарувала ужгородцям справжній та теплий вечір кохання.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp