Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Британія та ЄС близькі до угоди щодо Brexit - ЗМІ

15 жовтня 2019 р., 20:10

Сторони близькі до узгодження юридичної частини проекту угоди. Доля угоди залежить від того, чи підтримають Джонсона в Північній Ірландії.

Євросоюз і Великобританія близькі до узгодження проекту угоди щодо Brexit. Про це з посиланням на обізнані джерела повідомляє Bloomberg у вівторок, 15 жовтня.Співрозмовники агентства стверджують, що сторони, які беруть участь у переговорах, близькі до узгодження юридичної частини проекту угоди з Брюсселем.Проте, будь-яка угода залежатиме від того, чи отримає прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон підтримку від Демократичної юніоністської партії Північної Ірландії.Раніше повідомлялося, що в переговорах Британії та ЄС щодо Brexit з'явилися оптимістичні сигнали.Нагадаємо, що раніше Борис Джонсон пішов на компроміс щодо Brexit. Він заявив, що не буде проводити перевірки на кордоні між Республікою Ірландія і Північною Ірландією. Він підкреслив, що це компроміс з боку Великобританії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp