Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Сніжному показово закатували воєнкома Амвросіївського району... до смерті

31 серпня 2014 р., 19:19

В екзекуції брали участь не тільки терористи, але й місцеве населення, яке підтримує їх.

Підполковника ЗСУ захопили і передали сепаратистам російські військові. У Сніжному Донецької області терористи до смерті закатували воєнкома Амвросіївського району, підполковника Володимира Московку. Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони України в неділю, 31 серпня.

"Міністерство оборони України з глибокою скорботою повідомляє про факт мученицької загибелі військового комісара Амвросіївського районного військового комісаріату підполковника Володимира Московки, яка сталася під час показових тортурів проросійськими терористами незаконно утримуваних українських військовослужбовців у місті Сніжному 29 серпня 2014", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 27 серпня воєнком з сином і другом повертався в Амвросіївку на своєму автомобілі. При в'їзді в місто його зупинили російські військові 331-го повітряно-десантного полку ЗС РФ, затримали і відвезли в польовий табір поблизу міста Сніжне.

На наступний день російські військові передали затриманих сепаратистам, які контролюють Сніжне.

"29 серпня злочинці влаштували показове покарання українським військовослужбовцям. До побиття і знущаннь також приєднувалися проросійськи налаштовані місцеві сепаратисти".

Підполковник Володимир Московка помер від серцевого нападу під час екзекуції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp