Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород поринув у фотосвіт

1 вересня 2014 р., 09:20

На вчорашньому вернісажі.

На вчорашньому недільному вернісажі глядачам в обласному центрі Закрапаття представили 24 кращі фотороботи 15-ти авторів.

В останній день літа завершився перший ужгородський фотоконкурс «Варошські акценти». А втім, завершився – та не зовсім: виставка кращих фоторобіт буде відкрита у відомому провулку «Гірчичне зерно» ще не менше місяця.

Спочатку – трохи статистики. Організатори фотоконкурсу «Варошські акценти» – Ужгородська міськрада, студія «Синевир» і названий вище провулок «Гірчичне зерно». Подавати роботи можна було протягом місяця з гаком – з 15 липня по 25 серпня. Свої «акценти» представили 24 фотографи, які надіслали 174 роботи.

На недільному вернісажі глядачам представили 24 кращі фотороботи 15-ти авторів. За годину до цього (тобто – до відкриття) в «Гірчичному зерні» зібралося авторитетне журі з відомих фотографів-професіоналів: Сергій Гудак (голова), Олексій Попов та Карл Смутко. Вони-то і назвали кращих з кращих.

Незважаючи на те, що пан Карл з морально-етичних міркувань не голосував за роботи свого сина і учня, за кількістю набраних балів переможцем конкурсу був названий Олександр Смутко.

Друге місце завоювала Олеся Білкей. На третьому – Ольга Микита.

Приз глядацьких симпатій дістався актуальній та емоційній фотороботі Анастасії Ножки.

Переможцем в номінації «Відеороботи» став мукачівець Юрій Рєзвий.

Грамоти від Ужгородської міськради та призи від меценатів переможцям вручав заступник мера обласного центру Закарпаття Ярослав Шафарь. Подяки міськради також отримали організатори фотоконкурсу: студія «Синевир» (Олександр Герешко і Віктор Цоклан), провулок «Гірчичне зерно», а також судді, які оцінювали представлені роботи.

Фотовиставка в «Гірчичному зерні» триватиме як мінімум місяць, отже всі бажаючі мають можливість оцінити роботи і порівняти власну думку з вердиктом журі...

Приємно, що знімок нашого фотокореспондента Ольги Кривошапко («Миколайчики на Корзо») також представлений в експозиції кращих.

karpatnews.in.ua
данканич василь 04.09.2014 13:18 IP: 255.36.124.91
я автор однієї фотографії яка попала у 24 тільки я не відправляв фотографію на конкур...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp