Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ігор Бондаренко зустрівся з делегацією брестської компанії

18 жовтня 2019 р., 13:15

Ігор Бондаренко зустрівся з делегацією брестської компанії, яка займається проведенням дорожніх робіт та розробленням концепцій організації безпеки дорожнього руху

Сьогодні, 18 жовтня, голова обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко та фахівці дорожньої галузі області зустрілися з делегацією групи компаній «СТиМ» (Республіка Білорусь) на чолі з її директором зі стратегічного розвитку та співвласником Дмитром Черненком.
– У середу, в цьому ж залі ми з вами провели розширену нараду щодо стану ефективного функціонування та розвитку мережі автомобільних доріг у Закарпатській області, контролю за використанням бюджетних коштів, а сьогодні ми знову зібрались, щоб обговорити дорожню тему, – звернувся до гостей Ігор Бондаренко. – Для нас дуже важливий досвід інших держав у цій галузі, тому ми розглядаємо різні варіанти співпраці з іноземними інвесторами, в тому числі щодо участі європейських фахівців у проектуванні доріг та технічному нагляді за їх утриманням, участь інвесторів у розвитку мережі автомобільних доріг на умовах концесії, консультативна підтримка шляхової галузі тощо.
4 жовтня в Житомирі я підписав угоду про торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво з Брестським обласним виконавчим комітетом Республіки Білорусь. І як один із перших кроків цього співробітництва, сьогодні у нас відбудеться обмін досвідом з брестською дорожньо-будівельною компанією «СТиМ», яка займається проведенням дорожніх робіт та розробленням концепцій організації безпеки дорожнього руху. Питання безпеки дорожнього руху для нас дуже важливе, оскільки життя людини – найвища цінність.
Дмитро Черненко розповів про діяльність своєї компанії, зазначивши, що вона вже 20 років працює на ринках 29-ти країн. Спеціалізується на безпеці дорожнього руху, виготовленні дорожньої техніки та матеріалів для будівництва і розмітки доріг. Також створює комплексні програми завдяки яким дороги стають у 2-3 рази безпечнішими. Інформацію фахівця з Білорусі супроводжувала відеопрезентація.
Відтак присутні на зустрічі мали змогу задати питання гостям і отримати грунтовні відповіді.
– Спасибі вам за нагоду здобути цікаву інформацію, – резюмував Ігор Бондаренко. – Наша конструктивна розмова, переконаний, принесе у недалекому майбутньому дієві результати.
Наприкінці зустрічі керівник асоціації «Європейський союз транспортників України» Федір Харута та співвласник групи компаній «СТиМ» Дмитро Черненко підписали протокол про наміри співпраці.
Прес-служба ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp