Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Говерлі" не вдалося побороти "Олімпік"

1 вересня 2014 р., 10:22

Ужгородці мінімально поступилися суперникам.

«Говерла» – «Олімпік» – 0:1
Гол: Гришко, 13

«Говерла»: Коваль, Хомин, Ягодінскіс, Качараба, Глушицький (Панфілов, 77), Тудосе, Павленко (Райчевіч, 46), Герасимюк (Каверін, 69), Шацьких, Фещук, Кузнєцов.
Тренер: В.Грозний

«Олімпік»: Литовка, Іванов, Гришко, Дитятьєв, Тищенко, Огіря, Лебедь, Драченко, Єременко (Олійник, 80), Дорошенко (Ситник, 79), Лисенко (Кадимян, 90+2)
Тренер: Р.Санжар

Попередження: Павленко, Хомин, Качараба — Драченко, Єременко

Ужгородська «Говерла» підходила до матчу з деякими кадровими втратами, зокрема відсутністю основних футболістів: Степанюка, Люльки та Трухіна. А перед початком матчу Качараба змінив у стартовому складі Акакпо.
Перші хвилини не принесли високих швидкостей чи гострих епізодів біля обох воріт. М’яч здебільшого перебував у центрі поля, оскільки команди приглядались одна до одної.

Перший момент виник у «Олімпіка». На 7 хв. після непорозуміння Качараби та Глушицького на лівому фланзі Лисенко мав непогану нагоду для удару. Проте постріл екс-гравця «Говерли» пройшовся по-горобцях.
А уже на 13 хв. старання донеччан принесли свої плоди. Кутовий з лівого флангу увінчався успіхом для Дмитра Гришко. Удар захисника головою в правий від Коваля кут не залишив останньому й шансу врятувати ситуацію. 0:1.

Впродовж цілого тайму, гра в наших футболістів, відверто, не ладилась. Жодного удару у площину воріт – яскраве тому підтвердження. Донецький «Олімпік» після забитого голу теж заспокоївся. Команди вели боротьбу у центрі поля. Та ще й гра постійно переривалась свистками рефері.

У другій сороп’ятихвилинці «Говерла» вже більше намагалась турбувати кіпера гостей. У того ж Максима Шацьких було зодва моменти, проте до реалізації не дійшло.
На 63 хв. вже «Олімпік» був близьким до подвоєння переваги. Удар з-за меж штрафної прийшовся у стійку. «Говерла» відповіла чимось схожим аж на 79 хв. Епізод був навіть небезпечніший: Фещук пробивав зі штрафного і вже тепер стійка рятувала донецький «Олімпік».
Ближче до кінця гри «говерляни» пішли ва-банк і почали грати гостріше. Втрачати було нічого. Грозний випустив Панфілова замість Глушицького. Проте жодні старання до відновлення паритету не призвели.

«Говерла» поступається у рідних стінах «Олімпіку» і йде на невелику перерву з двома заліковими пунктами.

Олександр Курта
Інформаційний відділ ФК "Говерла"


Йончі 01.09.2014 14:27 IP: 10.105.213.194
А кого зможе побороти команда краю???????????

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp