Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві пролунав Перший дзвоник (ФОТО)

1 вересня 2014 р., 10:44

Учні від сьогодні розпочнуть шлях до нових знань.


 Мукачівська гімназія, як і усі інші навчальні заклади міста, розпочала новий навчальний рік урочистою лінійкою.

Власне, головними дійовими особами цього свята традиційно є першокласники. Саме їх радісно зустрічали на святі, адже сьогодні першачки долучаються до своєї шкільної родини.

Особливим було це свято і тим , що школярі, батьки та гості свята були одягнені у вишиванки. Такого ще мукачівська гімназія ніколи не бачила.



Продовжилося свято промовою директора цього навчального закладу Володимира Цифри. Він розповів про успіхи гімназії у попередньому навчальному році та наголосив на тому, що саме цей освітній заклад повинен залишатись лідером серед інших шкіл міста. Опісля керівник гімназії вручив грамоти учням, які стали переможцями чи призерами учнівських олімпіад різного рівня.

Далі виступив заступник Мукачівського міського голови Михайло Лабош, який розповів про складність та відмінність цього навчального року. Він запевнив присутніх у тому, що навчальні заклади міста витримають усі складнощі осінньо-зимового періоду і робитимуть усе для того, аби діти навчались у комфортних умовах. Окрім того, він привітав першокласників і сказав, що варто постійно вдосконалюватись не лише шляхом навчання, але й випрваленням власних помилок.

Розважальну програму урочистого заходу склали вальс гімназистів, виступ першачків та піснею ансамблю педагогічного колективу “Перлини гімназії”.

На завершення, після того, як пролунав очікуваний дзвоник, одинадцятикласники вручили тим, хто сьогодні вперше пішов до школи, приладдя для навчання.

Панорама Мукачева

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp