Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбулась презентація виставки картин англійського філогога, педагога Ольги Янович

21 жовтня 2019 р., 11:45

18 жовтня в Закарпатській ОУНБ ім. Ф.Потушняка відбулась презентація персональної виставки картин вчителя англійської мови ЗОШ №3 Ольги Янович

Педагог два роки тому відкрила у собі велике бажання попробувати себе у живописі. Ольга Янович самотужки опановує різноманітні техніки живопису.

Навчається завдяки відео майстер-класам. Жінка створила вже кількадесят картин.

"Я вчитель, але завди шукала для себе щось, що допоможе мені відпочити, щось для душі, що запам'ятається, що могла б робити власними руками. В різні періоди це було щось інше: аплікації, вишивки, гачкування і так далі.

А живопис як виявилось це було щось давно бажане. Це моє хобі без якого я себе вже не уявляю. Мене воно гріє і тягне до нього", - поділилась пані Ольга.

Якось жінка поділилась у соцмережі світлинами своїх робіт і отримала багато комплментів і схвалень.

Таке захоплення живописом творить для пані Ольги гарний настрій і дозволяє робити те, що насправді подобається.

"Я завжди любила і люблю квіти, вирощувати і компонувати їх в композиції у вазонах. Цю красу мені захотілося якось зафіксувати, але не просто зробити фотографію, а намалювати, передати красу кольору, гру світла і тіні. Більшість моїх робіт - це натюрморти, і частіше за все я пишу квіти.

Мені по духу ближче всього реалізм і імпресіонізм. У своїх роботах я хочу передати момент або враження від моменту, яке у мене залишилося.”, - підкреслила Ольга Янович.

Під час презентації художниця-амоторка порадила ніколи не ігнорувати те, що відчуваєте, адже це може бути щось дуже важливе для вас.Хоча вона сама каже, що не претендує на звання художника, але її роботи купують, а знайомі просать виконати щось на замовлення.

Наталія Юрах



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp