Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Усть-Чорній провели турнір з міні-футболу серед юнаків

21 жовтня 2019 р., 13:25

18 жовтня на міні-футбольному полі Усть-Чорнянської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся відкритий турнір з міні-футболу серед учнів 5-9 класів, присвячений Дню захисника України

Дійство відбулось за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

У змаганнях взяли участь 4 команди – Усть-Чорнянської (тренери І.І. Меклеш, В.М.Орос), Лопухівської (В.І.Буга) та Краснянської ЗОШ І-ІІІ ст.(Й.С.Трайтлі), а також Руськомокрянської ЗОШ І-ІІ ст.(В.І.Вінд).

В урочистому відкритті турніру взяли участь депутати районної ради Олег Руснак та Василь Карпа, Усть-Чорнянський селищний голова Петро Костяк та Лопухівський сільський голова Іван Фабрицій, місцеве духовенство та вчителі фізичної культури.

Розпочався захід урочистим звучанням Гімну України та церемонією підняття Прапора України.

До присутніх звернулася заступник директора Усть-Чорнянської школи Ганна Колчар, яка привітала присутніх зі Днем захисника України. Після чого учасники змагань пом’янули хвилиною мовчання воїнів, що загинули, захищаючи суверенну цілісність України.

Виступив депутат районної ради Василь Карпа, який зазначив, що цей футбольний турнір має на меті згуртувати підростаюче покоління Усть-Чорнянського куща та пропагувати здоровий спосіб життя серед молоді. Також висловив сподівання, що змагання стануть традиційними, а Кубок буде перехідним, тож наступного разу футбольний захід відбудеться на території переможця, що визначиться під час нинішнього турніру.

Відтак, відбулось жеребкування між командами і розпочалися захоплюючі футбольні баталії.

У результаті серії ігор визначились переможці та призери турніру. На четвертому місці опинилась команда Краснянської ЗОШ І-ІІІ ст.., третю сходинку посіли учні Усть-Чорнянської школи, а на другому місці опинилися лопухівські школярі. «Золото» змагань у безкомпромісній боротьбі вибороли руськомокрянські футболісти.

Усіх присутніх із завершенням турніру привітав помічник народного депутата України Василь Карпа, який побажав спортсменам, їх батькам та тренерам нових спортивних вершин.

Відтак призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Відзначили грамотами й тренерів за хорошу підготовку спортсменів та депутатів районної ради і очільників місцевого самоврядування Усть-Чорної та Лопухова за підтримку у розвитку спорту у регіоні.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp