Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Урочисте засідання Вченої ради, присвячене 74-й річниці Ужгородського національного університету

21 жовтня 2019 р., 18:50

Розпочали святкову зустріч із виступу чоловічої хорової капели “Боян”, яка виконала Гімн України. На університетське свято завітали й гості з інших вишів, зокрема закордонних – зі США, Канади, Чехії, Румунії, Польщі, Словаччини та Угорщини

Доктор медичних наук, професор, ректор УжНУ Володимир Смоланка привітав колектив університету з черговою річницею, розповів про досягнуті успіхи, відзначив, що за такий тривалий час – 74 роки – дипломи здобули представники уже трьох поколінь. Згадав Володимир Іванович і про міжнародну співпрацю, підтримку закордонних партнерів, активне студентське самоврядування, підсумував, що в поєднанні досвіду зріл ості та енергії молодості полягає формула успіху УжНУ.

Від імені міського голови Ужгорода Богдана Андріїва вітання передав його заступник Василь Гомонай. Підкреслив, що чи не кожна ужгородська родина причетна до найбільшого закарпатського університету, подякував професорсько-викладацькому складу за допомогу в розробці Стратегії розвитку міста, за співпрацю з Ужгородською міською радою, можливість для старшокласників обрати майбутній фах, займаючись у Літньому університеті, який діє при виші, а також для студентів УжНУ стажуватися в міськраді.

Також Василь Васильович вручив грамоти Ужгородської міської ради: працівникам Центру інновацій та розвитку УжНУ Ярославу Світлику та Ірині Микулин, завідувачу кафедри військової підготовки Василю Олійнику, начальнику відділу технічних засобів навчання Центру інформаційних технологій Олексію Куруці.

На урочистому засіданні Вченої ради виступив і Заслужений академічний Закарпатський народний хор, кращим викладачам вручили грамоти ректора.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp