Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У селі Костилівка невдовзі відкриють Алею Пам’яті (ФОТО)

22 жовтня 2019 р., 09:40

Вже незабаром у селі Костилівка на Рахівщині з’явиться новий важливий громадський об’єкт: тут завершуються роботи по облаштуванню Алеї Пам’яті.

Як повідомляє Костилівський сільський голова Інна Савляк, на цьому місці колись знаходився Обеліск Слави, що багато років тому, ще попередньою владою був демонтований з метою будівництва нового, але окрім фундаменту для огорожі, який вже зруйнувався, нічого зробити так і не вдалося.

{g}

З новою силою реалізація цього проекту спалахнула з приходом у село відомого на Закарпатті інвестора – групи енергетичних компаній РЕНЕР, що займається будівництвом в області об’єктів альтернативної енергетики.

"Наразі вже завезено грунт та зроблено підсипку, залито новий міцний фундамент для огорожі, виготовлено монумент та завезено мармурний камінь для облаштування пам'ятнику, територію облаштовано бруківкою, розпочато роботи по монтажу огорожі, озеленення та встановлення лавиць та ліхтарів», - розповідає представник інвестора, депутат рахівської районної ради Юрій САС.

«Ця локація була постійним місцем проведення різних заходів та вшанування пам’яті наших прадідів, героїв нашого села, які ціною власного життя захистили нашу землю від ворога у ІІ Світовій війні. І тому спорудження саме цього об'єкту стало одним із пунктів договору співпраці з компанією РЕНЕР, яка наразі будує у селі сучасну міні-ГЕС- резюмує Інна Савляк.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp